2021-08-22 19:55:26• hírek • közlemény

Megtartották az első kaplonyi teqballbajnokságot

A Ritli Zoltán és Gózner Károly alkotta duó nyerte az első kaplonyi teqballbajnokságot. Vasárnap kora délután hét páros mérte össze a tudását a sportcsarnok udvarán felállított asztalok mellett.

A csapatok a következők voltak: Mák István és Szabó Steven; Zöld Zsolt és Rotmund Gergő; Hunor és Szilágyi Zalán; Patrik és Czumbil Máté; Békési Zoltán és Gál Zoltán; Denis és Fleisz Christopfer; valamint Gózner és Ritli.


Az izgalmas mérkőzések után alakult ki a végeredmény – „Királyék” mindenki ellen győzedelmeskedtek. A második helyezés sorsa maradt kérdéses, hiszen körbeverés révén a Gál–Békési, a Szabó–Mák, illetve a Rotmund–Zöld duók azonos pontszámmal zárták a tornát. Így egy-egy mérkőzést játszottak, amely révén eldőlt, hogy a képzeletbeli dobogó második fokára a Gál és Békési páros állhatott, míg a harmadik helyezett a Zöld–Rotmund duó lett.


A nyertes csapat – Gózner Károly és Ritli Zoltán – megkapta a vándorserleget. Amennyiben még két alkalommal nyernek, akkor végérvényesen az övék lehet. Egy labdát vehettek még át, illetve egy láda sört. A díjakat Megyeri Tamás Róbert polgármester és Csizmár Antal Tamás alpolgármester adta át.


A kifejezetten jó hangulatú torna röpke két óra alatt lezajlott. Ezúton is gratulálunk mindahány sportolónak. Hajrá, Kaplony!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: